Bok og eple

Addisco

Søknadsfrist for vårsemesteret 2018 er fredag 24. november.

30. januar 2014

Utdanningsselskapet Addisco eies av Forbundet for Ledelse og Teknikk (FLT). Samarbeidsavtalen mellom HK og Addisco gir oss muligheten til å tilby 18 studieplasser på Addisco sine kurs hvert semester.

HK tilbyr våren 2018 18 studieplasser på Addisco, fordelt på fire kurs:

• Diploma in Project Management, TEK 3
• Human Resource Management, TEK 8
• Logistikk, TEK 13
• Konflikthåndtering og forhandlinger, TEK 16

Du kan lese mer om de ulike kursene, læreplaner og anbefalte forkunnskaper på Addisco sine hjemmesider HER.

HKs medlemmer som kvalifiserer til HKs stipendordning for høyere utdanning kan søke på Addisco-kursene. Retningslinjene for stipendordningen krever 3 års medlemskap i HK/LO for å kunne søke studieplass, og retningslinjene i sin helhet finner du HER.

Alle kursene har Høgskulen på Vestlandet i Bergen som undervisningssted, bortsett fra Logistikk som arrangeres i samarbeid med Högskolan Väst, Trollhättan i Sverige. Det er tre til fire helgesamlinger samt eksamen per kurs.

Helgesamlingen starter opp kl. 16.00 på fredager og varer til utpå ettermiddagen søndag. HK dekker kursavgift, pensum, reise og opphold i forbindelse med samlingene. Tapt arbeidsfortjeneste og diett dekkes ikke. Søknadsfristen for studiene som starter opp til våren er fredag 20. november 2017. Søknaden sendes direkte til HK ved Jens Knapstad, og søknadsfristen er endelig. De siste årene har det vært mange søkere til de 18 plassene, så det er dessverre ikke alle som får studieplass.

HER kan du lese intervjuet med Thorleif Lønningen, det første HK-medlemmet som fullførte fire moduler og fikk utdelt diplom i januar 2015.

Søknad og spørsmål rettes til HK ved Jens Knapstad på e-post til jkn@hkinorge.no