Bok og eple

Addisco videreutdanning

Kombiner jobb og studier med Addisco, og ta 15 studiepoeng mens du jobber! Søknadsfrist for vårsemesteret 2019 er torsdag 8. november 2018.

30. januar 2014

HK tilbyr våren 2019 18 studieplasser på Addisco, fordelt på fire kurs:

Prosjektledelse (TEK 3 Diploma in Project Management)

Bedriftsøkonomisk analyse (TEK 7)

HR-ledelse (TEK 8 Human Resource Management)

Konflikthåndtering og forhandlinger (TEK 16)

Addiscos toppmoderne videreutdanning er utdanning på Bachelornivå, og alle kursene er del av en bachelorgrad i teknologiledelse. Undervisningen foregår på norsk. Arbeidsintegrert læring som metode ligger til grunn for hvordan kursene gjennomføres. Dette betyr at kursene består av en blanding av nettstudier, webinarer og helgesamlinger. Prosjektoppgaver og lignende kan knyttes direkte til jobbsituasjonen, og alle kurs gir 15 studiepoeng. HK gir støtte til inntil fire kurs gjennom Addisco, og alle som fullfører fire moduler inviteres til diplomutdeling og festaften.

Du kan lese mer om de ulike kursene, læreplaner og anbefalte forkunnskaper på Addisco sine hjemmesider HER.  HKs medlemmer som kvalifiserer til HKs stipendordning for høyere utdanning kan søke på Addisco-kursene. Vi krever blant annet 3 års medlemskap i HK/LO for å kunne søke studieplass, og retningslinjene i sin helhet finner du HER

Alle kursene har Høgskulen på Vestlandet i Bergen som undervisningssted, og det er tre til fire helgesamlinger samt eksamen per kurs. Helgesamlingen starter opp kl. 16.00 på fredager og varer til utpå ettermiddagen søndag. HK dekker kursavgift, pensum, reise og opphold i forbindelse med samlingene. Tapt arbeidsfortjeneste og diett dekkes ikke. Hotellopphold og eventuell flyreise ordnes av Addisco, og pensum blir sendt hjem til deg i posten før studiestart. Enklere blir det ikke!

Søknadsfristen for studiene som starter opp til våren er torsdag 8. november 2018. Søknaden sendes direkte til HK ved Maren Gulliksrud, og søknadsfristen er endelig. De siste årene har det vært mange søkere til studieplassene, så det er dessverre ikke alle som får innvilget plass.  Utdanningsselskapet Addisco eies av LO-forbundet Forbundet for Ledelse og Teknikk (FLT). Samarbeidsavtalen mellom HK og Addisco gir oss muligheten til å tilby studieplasser på Addisco sine kurs hvert semester. Det er ingen forutsetning at du har studert tidligere, og kursene baseres i stor grad på studentenes eget arbeidsforhold og egne erfaringer. 

HER kan du lese intervjuet med Thorleif Lønningen, det første HK-medlemmet som fullførte fire moduler og fikk utdelt diplom i januar 2015.

Søknad og spørsmål rettes til HK ved Maren Gulliksrud på e-post til mag@hkinorge.no.