2010

Ny hovedavtale HK/AAF

Forhandlingene mellom HK og AAF om ny hovedavtale er nå sluttført.

God påske!

Handel og Kontor ønsker alle sine medlemmer og deres familier en riktig fin påske.

LO slukker lyset

Lørdag 27. mars klokken 20.30 slukker LO lyset i én time for klimaet, og deltar dermed i den verdensomspennende symbolske markeringen Earth Hour.

Nye bransjeråd - navnekonkurranse

Representantskapet vedtok i sitt møte i januar 2010 en ny bransjeorganisering i Handel og Kontor. Navnene på de enkelte bransjerådene er bare en arbeidstittel, og vi trenger nå din hjelp til å finne gode navn på for disse rådene.

Du har fått en ny medlemsfordel

LOfavør Billån fra SpareBank 1 Finans har blitt enda bedre. Nå tilbys finansiering av bil, båt, caravan og MC med betingelser som er blant markedets beste.

Streikefare i Regus

Handel og Kontor har krevd tariffavtale i selskapet Regus Business Centre Norge AS. Partene var tirsdag 16. mars i møte hos Riksmeklingsmannen men tariffavtalen er foreløpig ikke undertegnet. HK gir nå ledelsen i Regus en utsettelse på fire uker.

Frokostmøte - Ny AFP-ordning i privat sektor

I 2011 innføres nye regler for deg som har rett til avtalefestet pensjon (AFP) i privat sektor. I dette møtet gir Fellesordningen for AFP en innføring i hva det nye regelverket betyr.

Verv 3 - få en iPod!

HK starter nå i forkant av årets tariffoppgjør kampanjen "Verv 3 - få en iPod"

Kvinnedagen 2010

Mandag er det 100 år siden ideen om en internasjonal kampdag for kvinners rettigheter ble lansert og vedtatt på et internasjonalt kvinnemøte i København.  Den gangen var det stemmerett for kvinner som var den store kampsaken.  Mange rettigheter er vunnet gjennom de siste 100 årene, rettigheter som vi i dag tar som en selvfølge.