2018

Addisco høst 2018

Kombiner jobb og studier med Addisco! Søknadsfrist for høstsemesteret 2018 er 31. mai.

Enighet i LO-Virke-forhandlingene

-Resultatet av forhandlingene er i tråd med meklingsresultatet i LO-NHO-oppgjøret. Det er vi godt fornøyd med, sier LOs nestleder Peggy Hessen Følsvik.

Solid JA fra LOs medlemmer i tariffoppgjøret i privat sektor

– Jeg er glad for at et klart flertall har sagt ja til meklingsresultatet i LO – NHO-området, sier LO-leder Hans-Christian Gabrielsen. Resultatet av uravstemningen i LO – NHO-området ble overlevert Riksmekleren i dag kl. 12.00.

Ny HK-podkast med Tusvik & Tønne

HK er et kinderegg, viktighet å organisere seg, den norske modellen og hvorvidt Christopher er i familie med David Beckham. Dette er temaer når Tusvik&Tønne er på besøk i vårt podkaststudio sammen med andre nestleder Christopher Beckham. 

LO og SAMFO-forhandlingene er i gang

Forhandlingene mellom LO og SAMFO om årets hovedtariffoppgjør startet i dag. Partene har frist til onsdag 9. mai med å være ferdige med forhandlingene. Hvis partene ikke blir enige innen fristen, går oppgjøret inn i neste fase, som er mekling.

Enighet i forhandlingene mellom LO og SAMFO

LO og SAMFO ble i dag enige i forhandlingene. -Resultatet er i tråd med LO-NHO-oppgjøret, og sikrer økt kjøpekraft for ca. 25.000 arbeidstakere i Coop, boligsamvirket og landbrukssamvirket. Det er vi godt fornøyd med, sier forhandlingsleder Peggy Hessen Følsvik.