2018

Det mekles fortsatt mellom LO og Finans Norge

LO og Finans Norge mekler fortsatt på overtid. Finansforbundet og Finans Norge har kommet til enighet. Så snart det foreligger et resultat fra meklingen kommer vi med mer informasjon.

Streik i finansnæringa

Meklingen mellom LO og Finans Norge førte ikke fram. Derfor ble det streik fra torsdag 31. mai kl. 08.00.

Hurra for kvinnedagen!

I dag gratulerer vi alle kvinner med den internasjonale kvinnedagen. Dagen feires hvert år den 8. mars. Med temaet "Time is now" hyller kvinnedagen 2018 bevegelsene som kjemper for kvinners rettigheter, for likestilling og rettferdighet, slik #metoo er et eksempel på.

LO-seier i finansstreiken

LO avslutter streiken i finansnæringen, etter å ha fått gjennomslag for de viktigste kravene.

LOs sommerpatruljetelefon er åpen

Har du spørsmål om rettigheter i sommerjobben? Fram til midten av august kan du ringe LOs sommerpatruljetelefon på 8 100 1999 og få svar på spørsmål du måtte ha.

Oslo Pride

Årets Oslo Pride går av stabelen fra 22. juni til 1. juli. I Pride-paraden er LO synlig representert som stolt samarbeidspartner! LO vil også ha stand i Pride Park i Spikersuppa under Oslo Pride.

HK på Arendalsuka 2018

Arendalsuka er Norges største politiske møteplass. Den er åpen for alle, det er gratis og i år er den fra mandag 13. august til lørdag 18. august. Tradisjonen tro er HK tungt til stede også i år.