2001

HK trenger dine innspill

”Tillit – håndbok for tillitsvalgte i Handel og Kontor i Norge” skal nå oppdateres og utvikles.

Pensjonsrettigheter uten verdi

De 38 arbeidstakerne som gikk til sak mot Hakon Gruppen for å beholde sine pensjonsrettigheter tapte saken for Trondheim byrett.

Bedre strømavtale for HK-medlemmer

Det er inngått avtale mellom LOfavør og Tindra AS om tilbud på levering av elektrisk strøm. LOfavør er LOs fordelskonsept for medlemmene. Konseptet inneholder fra før av en rekke fordeler innen bank, forsikring, reise, kultur, handel med mere.

Invitasjon til pressefrokost

I forbindelse med den historiske samarbeidsavtalen mellom det YS-tilsluttede PMF og det LO-tilsluttede HK, inviteres pressen til pressefrokost på Tostrupkjelleren Fredag 9. mars fra klokken 09.00 – 10.00.

Dommen ankes

Handel og Kontor har torsdag 15. mars besluttet å anke dommen fra Trondheim Byrett som berører de 38 arbeidstakerne ansatt i Hakon Detalj AS. Saken er avgjørende for om de ansatte får beholde de pensjonsrettigheter som de har hatt i over 20 år. Men utfallet vil også ha en annen svært viktig prinsipiell side.

HK krever LO-engasjement

-Vi skjønner ikke at Yngve Hågensen og Kjell Bjørndalen i Fellesforbundet trenger ytterligere betenkningstid sier 1. nestleder i Handel og Kontor i Norge, Karin Torp til Dagens Næringsliv i dag 29. mars. Saken er klar: Norske interesser, norske arbeidsplasser og norsk næringsliv er ikke tjent med en fusjon mellom Aker Maritime og Kværner. Her har vi felles interesser.

Dagskonferanse ”det nye arbeidslivet”

20. april er påmeldingsfristen for dagskonferansen ”Det nye arbeidslivet”. Konferansen arrangeres i Oslo 26. april og tar opp høyaktuelle temaer som arbeidstidsreformer, det grenseløse arbeidslivet og utfordringer framover.

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?