2001

Innlegg til kongressen

Innlegg fra Anne-Grete L. Vagle til Kongressen mandag 7. mai. (Med forbehold om endringer under fremførelsen.)

Innlegg til kongressen

Innlegg fra Heidi Larsen, delegat nummer 19, HK, til LOs kongress mandag 7. mai. (Med forbehold om endringer under fremførelsen.)

Innlegg til kongressen

Innlegg fra Liv Aasbø, Region Østlandet Sør, til kongressen. (Med forbehold om endringer under fremførelsen.)

Trine Lise Sundnes inn i LO-ledelsen

Trine Lise Sundnes fra Region Øst ble i dag (8/5) valgt inn i LOs ledelse. Sundnes er 31 år, og ble ansatt i HK i 1995. Som sekretær i Region Øst har hun også hatt selvstendig forhandlingsansvar . Nå tar hun med seg sitt angasjement videre fra Handel og Kontor og inn i LOs ledelse. Du finner oversikt over den nye LO-ledelsen under.
Les også HK-nytt.

Reiseforsikring populært

HKs tilbud om reiseforsikring gjennom LOfavør er et populært tilbud. Allerede nå har 6300 medlemmer tegnet forsikringen.

Full tilslutning

Som ledere i den største fagforeningen i Braathens vil vi gi vår ubetingede støtte til den beslutning Braathens styre tok 21. mars 2001, heter det i en pressemelding fra Braathens Funksjonærklubb.

Ny tilbakegang

Etter en medlemsoppgang i april på 19 medlemmer, viser medlemsutviklingen for mai en tilbakegang på 130 medlemmer.

Representantskapsmøtet er i gang

I dag 7. juni startet representantskapsmøtet i Handel og Kontor på Sanner Hotell, ved Gran på Hadeland. Framtida til servicesektoren, en omorganisering og bransjeretting av forbundet i tillegg til arbeiderbevegelsens fremtid er temaer på dagsorden.

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?