2001

Ønsker kontakt med hjemmearbeidere

Arbeids- og administrasjonsdepartementet har startet et arbeide med å lage forslag til forskrift om arbeid i private hjem. Departementet, men også HK, vil dermed ha kontakt med ressurspersoner på området.

Intet fyrverkerisalg søndag 30. desember

Nyttårsaften faller i år på en mandag. Det vil imidlertid ikke være anledning til å selge fyrverkeri søndag 30. desember. Den 31. desember kan derimot butikkene holde åpent til klokken 18.00.

Anker til Høyesterett

De 37 butikk- og regnskapsmedarbeiderne ved Rimi Stormarked ved KBS kjøpesenter som er blitt fratatt sine pensjonsrettigheter av Hakon anker lagmannsrettens dom til Høyesterett.

Oppsigelser i vente

Nordlandsposten og Nordlands Framtid skal gå sammen om avisdriften i Bodø etter at A-pressen og Harstad Tidende-gruppen har bestemt seg for å slå sammen de arge konkurrentene. -De ansatte reagerer med sjokk, sier Bjørn Mietinen, konserntillitsvalgt i A-pressen.

Flere tiltak for å møte oppsagte

En rekke tiltak blir nå iverksatt i Braathens for å møte de oppsagte på en best mulig måte. Hvor mange HKere som er rammet av oppsigelse er enda ikke klart. I denne artikkelen gis en del nyttig informasjon.