-Bruk ikke D/S Louise under streiken

-La ikke din bedrift, dine arbeidskolleger eller din omgangskrets bruke D/S Louise så lenge det er streik der. Oppfordringen kommer fra LO og Hotell- og Restaurantarbeiderforbundet (HRAF).

24. september 2001

Siden 4. september har de ansatte på D/S Louise vært ute i lovlig streik for tariffavtale. De ansatte ønsker gjennom en tariffavtale å få de rettigheter som er vanlig for andre arbeidstakere i Norge. Arbeidsgiveren står imidlertid steilt imot.

Nå går LO og HRAF ut med et brev hvor de oppfordrer sine medlemmer til å benytte andre restauranter under streiken. Brevet kan du i sin helhet lese her:

- - - - - - - -

Kjære LO-medlem.

Som du sikkert er kjent med er medlemmene til Hotell- og Restaurantarbeiderforbundet (HRAF), som er ansatt på restaurant D/S Louise på Aker brygge, tatt ut i en lovlig tariffstreik.

Streiken har pågått i snart tre uker (startet 4. september) og det ennå ingen tegn til bevegelse eller tilnærming mellom arbeidsgiver og HRAF.

Det har vært avholdt to meklingsmøter og et uendelig antall andre møter med arbeidsgiveren på D/S Louise for å forsøke å komme til enighet.

Dette har altså ikke ført fram, eier og daglig ledelse vil ikke under noen omstendighet inngå tariffavtale med forbundet.

De streikende arbeiderne står hver dag utenfor restauranten og oppfordrer de som kommer til å velge et annet sted å spise. Dette er en oppfordring mange tar hensyn til, men det er fremdeles gjester på restauranten.

For å sørge for at det er færrest mulig gjester på D/S Louise under streiken trenger vi DIN hjelp:

Vi ber deg om å oppfordre din bedrift/virksomhet, dine arbeidskollegaer og dine omgangskrets til IKKE benytte restauranten så lenge konflikten pågår.

Ytterligere informasjon om konflikten finner du på:
www.hraf.no/

www.lo.no

www.lo-oslo.no

Spørsmål kan rettes til: i uke 39 Katja Hansen mob.: 91 62 73 40

Etter dette til: Øystein Eriksen mob.:95 92 63 84

eller på E-post: oeerik2@frisurf.no

Med kameratslig hilsenØystein Eriksen Leder av HRAF stedlige styre i Oslo.