2002

EL & IT Forbundet Distrikt Rogaland støtter Braathens ansatte

El & IT Forbundet Distrikt Rogaland med sine 3500 medlemmer gir sin fulle støtte til de ansatte i Braathens.
Ledelsen i SAS sin opptreden i denne saken, kan bare uttrykkes på en måte: Det er uredelighet, svindel og lovnadsbrudd.

Nemndsbehandling 25. juni

Fredag kveld 14. juni ble det brudd i lønnsforhandlingene med Arbeiderbevegelsens Arbeidsgiverforening (AAF). Oppgjøret går til nemndsbehandling. Det er avtalt møte i nemnda tirsdag 25. juni klokken 10.00.

Meklingsstart for Luftfartsoverenskomsten

Tirsdag 18. juni er det meklingsstart for luftfartsoverenskomsten. Blir det ikke enighet til midnatt er det stor streikefare. Meklingen er utsatt fra 16. mai, og det er først og fremst Braathens som står i fare for å bli rammet av streik.

Enighet om ny luftfartsoverenskomst

Først onsdag morgen 19. juni etter sju timer på overtid ble det oppnådd enighet i meklingen mellom Handel og Kontor i Norge og Flyselskapenes Landsforening om en ny luftfartsoverenskomst. Et godt lønnsresultat, rettigheter for deltidsansatte og pappapermisjon er essensen i resultatet.
HK-NYTT: -ET MEGET GODT RESULTAT

Streik for tariffavtale i Larvik

I over 7 uker, fra onsdag morgen 19. juni har to kvinner i den amerikanske industribedriften Ashland, et multinasjonalt amerikansk selskap som har en årlig inntekt på over 50 milliarder kroner, vært i streik. Alt de to ansatte ber den amerikanske industrigiganten om er å få opprettet en norsk tariffavtale.
LES OGSÅ HK-NYTT: STREIKER FOR TARIFFAVTALE
LO-AKTUELT: STREIKEN FORTSETTER I LARVIK
LES ØSTLANDSPOSTEN: SJU UKER I STREIK FOR TARIFFAVTALE

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?