2002

Støtteerklæring til Braathen-ansatte

Landsstyret i Norsk Kommuneforbund vil på denne måten uttrykke støtte til alle Braathens- ansatte som trues av overtallighet.

Nemndsbehandling ferdig for AAF - området

Etter drøftelsesmøte i tvistenemnda 25. juni er det nå enighet om revisjonen av Landsoverenskomsten AAF/HK for 2002-2004. Dette oppgjøret er endelig, og går dermed ikke ut til uravstemning.

God sommer!

Handel og Kontor i Norge ønsker alle medlemmer og tillitsvalgte god sommer! Hjemmesidene våre vil ikke oppdatert jevnlig før midten av august. Også HK-Nytt tar ferie fram til 5. august. LOnytt har også sommerferie i denne perioden - mens LO-aktuelt tar sikte på oppdateringer gjennom hele sommeren.

-Utred heller studielønn!

-En allerede dårlig studiefinansiering holder lønnsnivået nede innen servicenæringa, sier 1. nestleder i Handel og Kontor om regjeringas ønske om å utrede privatisering av Lånekassa. I stedet for å utrede privatisering bør de utrede studielønn, mener hun.

Åpner for nytt serviceforbund

I dag 8. august ble rapporten ”Til lands, til vanns og i luft – på vei mot et nytt forbund” lagt fram for et samlet pressekorps. Rapporten skisserer flere løsninger på hvordan et nytt forbund kan se ut, men anser et nytt ”Serviceforbund” som det mest realistiske alternativet.
LES OGSÅ HK-NYTT

Kurs om e-handel

Fra 13. til 15. september arrangeres kurs om elektronisk handel på Sørmarka Studie- og konferansesenter.

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?