2002

Støtteopprop!

Norsk Arbeidsmandsforbund avd 23, Nord-Trøndelag vil med dette gi de streikende ved Ashland i Larvik sin uforbeholdne støtte i kravet om tariffavtale med bedriften.

Støtteopprop!

HK-Klubben OVDS Avd. Stokkmarknes vil med dette gi de streikende ved Ashland i Larvik sin uforbeholdne støtte i kravet om tariffavtale med bedriften.

Støtteopprop!

HK-Klubben ved Midt-Troms Kontorservice AS vil med dette gi de streikende ved Ashland i Larvik sin uforbeholdne støtte i kravet om tariffavtale med bedriften.

STØTTEOPPROP !

HK-Klubben Haaland Elkjøp Stormarked AS, Mo i Rana vil med dette gi de streikende ved Ashland i Larvik sin uforbeholdne støtte i kravet om tariffavtale med bedriften.

STØTTEOPPROP !

HK-Klubben Konecranes AS, Mo i Rana vil med dette gi de streikende ved Ashland i Larvik sin uforbeholdne støtte i kravet om tariffavtale med bedriften.

STØTTEOPPROP !

HK-Klubben Trondos vil med dette gi de streikende ved Ashland i Larvik sin uforbeholdne støtte i kravet om tariffavtale med bedriften.

Ungdomskonferanse

HK invitere med dette alle medlemmer under 30 til en åpen ungdomskonferanse på danskebåten (Oslo- København) 14 - 17. november.

STØTTEOPPROP !

HK-klubben ved Arbeiderbevegelsens Arkiv og Bibliotek vil med dette gi de streikende ved Ashland i Larvik sin uforbeholdne støtte i kravet om tariffavtale med bedriften.

STØTTEOPPROP !

Handel og Kontor – klubben i Gilde Vest vil med dette gi de streikende ved Ashland i Larvik sin uforbeholdne støtte i kravet om tariffavtale med bedriften.

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?