2002

STØTTEOPPROP !

Tønsberg Kommunale Forening vil med dette gi de streikende ved Ashland i Larvik sin uforbeholdne støtte i kravet om tariffavtale med bedriften.

STØTTEOPPROP !

Brusveen Handel og Kontor vil med dette gi de streikende ved Ashland i Larvik sin uforbeholdne støtte i kravet om tariffavtale med bedriften.

STØTTEOPPROP !

HK-klubben Østfoldpressen vil med dette gi de streikende ved Ashland i Larvik sin uforbeholdne støtte i kravet om tariffavtale med bedriften.

STØTTEOPPROP !

Handel og Kontor – klubben ved Glomma Papp AS Sarpsborg vil med dette gi de streikende ved Ashland i Larvik sin uforbeholdne støtte i kravet om tariffavtale med bedriften.

STØTTEOPPROP !

Namsos Handel og Kontor vil med dette gi de streikende ved Ashland i Larvik sin uforbeholdne støtte i kravet om tariffavtale med bedriften.

STØTTEOPPROP !

Handel og Kontor – klubben i Nei til EU vil med dette gi de streikende ved Ashland i Larvik sin uforbeholdne støtte i kravet om tariffavtale med bedriften.

STØTTEOPPROP !

E. A. Smith AS – HK-klubb vil med dette gi de streikende ved Ashland i Larvik sin uforbeholdne støtte i kravet om tariffavtale med bedriften.

STØTTEOPPROP !

HK-klubben i Norsk Sjømannsforbund vil med dette gi de streikende ved Ashland i Larvik sin uforbeholdne støtte i kravet om tariffavtale med bedriften.

STØTTEOPPROP !

Norsk Arbeidsmandsforbund Avdeling 1 Øst vil med dette gi de streikende ved Ashland i Larvik sin uforbeholdne støtte i kravet om tariffavtale med bedriften.

STØTTEOPPROP !

HK-klubben ved Maxbo Brummunddal vil med dette gi de streikende ved Ashland i Larvik sin uforbeholdne støtte i kravet om tariffavtale med bedriften.

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?