2002

STØTTEOPPROP !

HK-Klubben ved Coop Marked / Bygg Mix Birtavarre vil med dette gi de streikende ved Ashland i Larvik sin uforbeholdne støtte i kravet om tariffavtale med bedriften.

STØTTEOPPROP !

HK-klubben i Avisenes Nyhetsbyrå, ANB vil med dette gi de streikende ved Ashland i Larvik sin uforbeholdne støtte i kravet om tariffavtale med bedriften.

STØTTEOPPROP !

FALO, foreningen av LO-organiserte i DNB og BBS vil med dette gi de streikende ved Ashland i Larvik sin uforbeholdne støtte i kravet om tariffavtale med bedriften.

STØTTEOPPROP !

Vinmonopolets Funksjonærforening vil med dette gi de streikende ved Ashland i Larvik sin uforbeholdne støtte i kravet om tariffavtale med bedriften.

STØTTEOPPROP !

HK-klubben ved ABB AS, Skien vil med dette gi de streikende ved Ashland i Larvik sin uforbeholdne støtte i kravet om tariffavtale med bedriften.

STØTTEOPPROP !

Handel og Kontorklubben i Dagbladet vil med dette gi de streikende ved Ashland i Larvik sin uforbeholdne støtte i kravet om tariffavtale med bedriften.

STØTTEOPPROP !

HK-klubben ved Bergens Rørhandel AS Kristiansund vil med dette gi de streikende ved Ashland i Larvik sin uforbeholdne støtte i kravet om tariffavtale med bedriften.

Jentene markerer seg!

Fredag klokken 13.00 er det faglig jentemarkering med de to streikende HK-jentene ved Ashland. Stortingsrepresentant Inga Marte Thorkildsen fra SV vil besøke dem og det vil bli kulturelt innslag.

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?