AvtaleGiro for direktebetalende medlemmer

Er du direkte betalende medlem kan du nå ordne betalingen av medlemskontingenten enda enklere. Med AvtaleGiro lar du banken ta seg av betalingen.

09. januar 2002

Handel og Kontor har inngått samarbeide med AvtaleGiro om betaling av medlemskontingenten for våre medlemmer. Ordningen gjelder bare de som ikke har automatisk trekk på sin lønnsslipp og fungerer slik at du lar din bank ordne betalingen av medlemskontingenten for deg. Dermed slipper du bryderiet med selv å ordne betalingen hver måned. Samtidig har du like god oversikt over betalingen og kontoen din som før.

Med AvtaleGiro har du også mulighet til å stoppe betalingen, om du skulle ha behov for det. På kontoutskriften, på kontofonen eller i nettbanken kan du enkelt kontrollere at regningen er betalt. Kvittering får du via kontoutskriften.

Du må selv høre med din bank hva AvtaleGiro koster, men ordningen er i markedet en av de rimeligste måtene å betale regninger på.

Slik kommer du igang
Du henter ned og skriver ut kupongen ved å trykke på en av linkene nederst på denne sida. Deretter fyller du skjemaet og skriver under. På skjemaet anbefaler vi at du setter maksimums beløpsgrense per trekkmåned til kr. 900,-. Dette for å ta høyde for eventuelle fremtidige prisjusteringer og for å gi oss mulighet for å trekke for to måneder hvis vi skulle få tekniske problemer en måned. Du vil uansett aldri bli trukket for mer enn det faktiske fakturabeløpet. Skjemaet sender du inn til oss ved å putte den i nærmeste postkasse eller fakse inn til oss på 23061206.

Du får beskjed fra banken når AvtaleGiro trer i kraft, så inntil da betaler du giroen du får tilsendt på vanlig måte. Enkelt og greit.

For ordens skyld vil vi nevne at samtlige direkte betalende medlemmer i nærmeste fremtid vil bli tilskrevet både med skjema og svarsendingskonvolutt i posten.

Skjema for betaling av kontingent med AvtaleGiro
Last ned i Word97-format (53KB) Last ned i PDF-format (55KB)