2003

Innstramninger i reglene for utbetalinger av dagpenger

Stortingets flertall bestående av regjeringspartiene og Frp har som ventet vedtatt innstramninger i reglene for utbetaling av dagpenger ved arbeidsledighet. Under følger en kortfattet oversikt over de nye reglene gjeldende fra 1. januar 2003.

Søknadsfrist Geneveskolen

Geneveskolen er en skole med lange tradisjoner. Den har endret seg i løpet av årene og i tråd med utviklingen i samfunnet. Årets skole har som tema ”globalisering og fagbevegelsens rolle” Søknadsfrist for deltakelse på Geneveskolen er 11. januar

Hvordan ivareta praktiserte goder?

Har du praktiserte goder på din bedrift og hvordan unngår du at disse fjernes med et pennestrøk? Det er tema for dagskonferansen Handel og Kontor region Midt-Norge arrangerer mandag 3. februar.

Mot ungdomsstreik i Tønsberg

Det går mot streik på Showtime i Tønsberg fra tirsdag 21. januar hvis det ikke blir enighet etter ny mekling torsdag førstkommende.

Ingen enighet på Showtime

Det ble ingen enighet i den andre meklingsrunden for Showtime i Tønsberg. Dermed er det klart for streik fra tirsdag 21. januar. –Det er fortsatt ingen skam å snu, sier regionsekretær Kjetil Andersen som gjerne mottar en underskrift på tariffavtalen innen tirsdag.

-En kynisk arbeidsgiver

Showtime har besluttet å legge ned virksomheten i Tønsberg. Dermed skyver de ungdommene som jobber ved bedriften ut i arbeidsledighet framfor å inngå tariffavtale med ordnede lønns- og arbeidsvilkår. –Ren kynisme, sier leder av Handel og Kontor i Norge, Sture Arntzen.

Årsmøter i regionene

Handel og Kontors ulike regioner avholder sine årsmøter i de nærmeste månedene. Her følger en oversikt over tid og sted på de som så langt har fastsatt årsmøtedato.

Pressekonferanse torsdag 11.00

”En historie om fartstid, løftebrudd, dolking og tapte jobber,” er undertittelen på ”hvitboka” Overtatt og bedratt. Historien om da SAS overtok Braathens presenteres på LO-huset på Gardermoen torsdag 6. februar klokka 11.00.

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?