2003

Mulig finansstreik fra i morgen

Fra i morgen tirsdag 27. mai kan finanssektoren være i streik dersom meklingen mellom Finansforbundet og Finansnæringens Arbeidsgiverforening (FA) ikke når fram. Handel og Kontor i Norge har flere medlemmer innen de samme bedrifter. Her er en kort oppsummering av forholdsregler ved en gitt streik.

Ingen streik i finanssektoren

Finansforbundet og Finansnæringens Arbeidsgiverforening godtok sent mandag kveld Riksmeklingsmannens skisse i meklingen for bank- og forsikringsansatte.

Politisk streik onsdag 4. juni

De ansatte ved Ringnes E.C. Dahls Bryggeri stanser alt arbeid onsdag 4.juni under styremøtet i Ringnes AS. Arbeidsstansen skjer i protest mot forslag om nedleggelser av bryggerier og negative endringer i rammebetingelsene for bransjen.

LOs fremtid - hva må gjøres?

Lørdag 14. juni arrangeres miniseminar og fagligpolitisk verksted under LOs Summercamp. Seminaret er åpent for alle deltakere på sommerleiren. Meld deg på LO ungdoms sommerleir.

Brudd mellom AAF/ HK

Det har i dag vært ført forhandlinger mellom AAF og HK med bakgrunn i reguleringsbestemmelsen for annet avtaleår.

Enighet med Jernbanepersonalets Bank og Forsikring:

Torsdag formiddag 19. juni ble det enighet i mellomoppgjøret mellom Handel og Kontor og Arbeiderbevegelsens Arbeidsgiverforening for de ansatte i Jernbanepersonalets Bank og Forsikring.

Kursene for høsten 2003 er klare

Kursene for høsten 2003 er nå klare og de ulike kursene er lagt ut på HKs nettsider med mulighet for påmelding.

HKs nettsider tar sommerferie

HKs nettsider tar nå sommerferie, og så sant det ikke skjer noe viktig, vil disse sidene dermed ikke oppdateres før i begynnelsen av august.

Pressebriefing

Tirsdag 26. august starter en av tidenes største rettssaker i norsk arbeidsliv. Mer enn 350 ansatte i SAS/Braathens har saksøkt arbeidsgiveren for brudd på arbeidsmiljøloven.

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?