2004

Mulig streik i Fredrikstad

Det kan bli streik for tariffavtale på Japan Photo, Farmannsgate 1, Fredrikstad fra arbeidstidens start onsdag morgen. Arbeidsgiveren nekter å inngå tariffavtale med de ansatte.

Tariffpolitisk råd fra HKs Faglige forum:

HKs Faglige forum anbefaler i sitt råd til HKs forbundsstyre at det ved vårens lønnsoppgjør blir ført forbundsvise forhandlinger. De ser imidlertid behovet for en samordnet løsning på pensjonsspørsmålet.

Pause i meklingen

Det er pause i meklingen mellom Japan Photo i Fredrikstad og Handel og Kontor i Norge. Partene møtes igjen mandag 19. januar.

Ingen enighet i meklingen

Det ble ingen enighet under meklingen for Japan Photo i dag mandag 19. januar. Dermed er det klart for streik, men først fra arbeidstidens start onsdag morgen 28. januar.

Vi forandrer layout

Handel og Kontor har som du ser oppdatert layouten på sine nettsider. Arbeidet begynte fredag, og det viktigste arbeidet er nå unnagjort. Fra mandag følger noen dager hvor vi foretar en del tilpasninger på de enkelte sider.

Det kan medføre at sidene noen ganger ser litt rotete ut og vi beklager hvis dette medfører problemer for deg.

Uttalelse fra LO-sekretariatet om pensjon:

- En helhetsvurdering av forslagene til Pensjonskommisjonen kan først gjøres etter en bred behandling og grundig arbeid med dokumentet. LO ønsker at flest mulig skal få medvirke i denne viktige saken. LO krever på denne bakgrunn at høringsfristen utsettes til oktober i år. Det heter det i en uttalelse fra LO-sekretariatet.

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?