2004

Streik fra i morgen

 
Foto:
Laila Sandvold Macdonald

Fra arbeidstidens start i morgen torsdag går 7 ansatte ved Japan Photo i Fredrikstad ut i streik. Streiken kommer etter flere meklingsrunder hvor bedriften etter eierskifte nekter å videreføre tariffavtale.

Send din melding til Japan Photo sin ledelse

Bli med og støtte de streikende på Japan Photo i Fredrikstad. Fra denne siden kan du sende din melding direkte til ledelsen i Japan Photo og dermed gi ditt bidrag for å sikre ordnede lønns- og arbeidsforhold i Norge.

Fanemarkering klokken 12.00

 
Foto: Ulf Lervik

Det blir fanemarkering for de streikende ved Japan Photo i Fredrikstad fredag 30. januar klokken 12.00. Japan Photo holder til Farmannsgt 1. Dette er rett ved starten av gågata i Fredrikstad, ikke langt unna Mc Donalds.

Streikende med egen nettside

 

De streikende på Japan Photo i Fredrikstad har nå laget sin egen nettside. På siden deres kan du stemme for eller mot tariffavtale, skrive hilsener i gjesteboken, og du kan se på bilder fra de ulike aktivitetene som finner sted utenfor butikken. Gå til sida deres ved å trykke her.

Fakkeltog torsdag 5. februar klokken 17.00

Det blir fakkeltog til støtte for de 7 streikende ungdommene i Japan Photo i Fredrikstad torsdag førstkommende klokken 17.00. Appell ved LOs nestleder Finn-Erik Thoresen.

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?