2004

Lederoverenskomsten til uravstemning

Mot 3 stemmer ble det i dag onsdag 14. april enighet i forhandlingene om Lederoverenskomsten. En økning av basislønna på kroner 6 500,- og forbedringer i innslagspunktet på resultattillegget er de viktigste punktene som nå går til uravstemning.

Vant reisegavekort på 6 000 kroner

 
Forbundsleder Sture Arntzen
(foran) trekker vinneren av reisegavekortet.
Forbundssekretær Knut V.
Hansen i bakgrunnen.

Marit Reinfjord, fra Rana HK vant dette halvårs reisegavekort på 6 000 kroner. Premien kom etter å ha vervet 39 nye medlemmer.

Så mye vervet regionene

Totalt 778 nye medlemmer ble vervet i perioden 1. oktober 2003 1. april 2004. Slik er de nye medlemmene fordelt på regionene:

Vedrørende transportstreiken

Som kjent ble det streik for grossistene organisert i Norsk Transportarbeiderforbund, Prifo og Yrkestrafikkforbundet tirsdag kveld 20. april. Her følger de viktigste punktene for opptreden fra HKere under konflikten.

Forhandlingsstart NHO

I dag onsdag 21. april starter forhandlingene med NHO om Standardoverenskomsten. Det er satt av tid fram til fredag på forhandlingene.

Brudd i forhandlingene med NHO

Det ble brudd i forhandlingene med NHO om Standardoverenskomsten. Klokken 05.00 i natt måtte HK og NHO konstatere at det ikke var mulig å komme til enighet.

HK Region Indre Østland støtter de streikende transportarbeiderne!

Handel og Kontor region Indre Østland gir full støtte til de streikende innen transportnæringen i deres kamp for et tarifftillegg på 1,4% forbeholdt de organiserte. På årsmøtet i regionens representantskap ble følgende uttalelse vedtatt...(klikk på linken for å lese hele uttalelsen).

Nei takk til gratispassasjerene!

Handel og Kontor region Indre Østland gir full støtte til de streikende innen transportnæringen i deres kamp for et tarifftillegg på 1,4% forbeholdt de organiserte.

FrP og integreringsdebatten, skal de få herje fritt?

Siv Jensen og hennes partifeller herjer fritt i integrerings-debatten de har dratt i gang, basert på stigmatisering av etniske grupper og fremmedfrykt, godt hjulpet av tabloidpressens journalistikk. Årsmøtet i HK Region Indre Østland er lei fordummende debatter og ubegrunnet stempling i pressen av etniske minoritetsgrupper. Representantskapet vedtok følgende uttalelse...(klikk på lenken for å lese hele uttalelsen)

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?