2006

En seier for saksøkerne

 

Høyesteretts dom i SAS-saken er en seier for både saksøkerne og stillingsvernet, sier 2. nestleder i HK Peggy Hessen Følsvik. Alle ansatte hadde krav på å bli overført til SAS. 325 saksøkere fra det tidligere Braathens har nå fått medhold i at de hadde krav på å få med seg alle rettigheter fra Braathens.

Seier i Høyesterett

I dag falt dommen i Høyesterett og den gikk i arbeidstakernes favør. Dette er en stor og viktig seier ikke bare for de som her har tatt kampen men for arbeidstakere i Norge generelt. Nå er det klart at et Konsern ikke kan skalte og valte med sine ansatte ved overføring av arbeidsoppgaver fra en enhet til en annen.

LO varsler erstatningskrav mot SAS

I kjølvannet av at LO på vegne av de bakkeansatte i Braathens Ground Handling i dag vant en knusende seier over SAS i Høyesterett varsler nå LO erstatningskrav mot SAS.

Retningslinjer for fjernarbeid

Arbeidslivets parter på europeisk nivå inngikk i juli 2002 en rammeavtale om fjernarbeid. På denne bakgrunn er det utarbeidet retningslinjer for oppstart og praktisering av fjernarbeid.  

Abonner på Eurologgen!

 

Eurologgen er ett nytt elektronisk tilbud fra LOs Brusselkontor. Eurologgen kommer ut hver onsdag og omtaler aktuelle faglige og politiske saker for fagbevegelsen i Europa.

LOs Winter Camp 2006

Det inviteres til LOs Winter Camp 2006. Dette blir en helg med faglige verksteder, sosiale aktiviteter og ikke minst LO-OL. Husk varme klær.

Påloggingsproblemer?

Her er noen vanlige spørsmål med løsningsforslag for deg som har påloggingsproblemer:

LO representantskapets vedtak

LOs representantskap vedtok enstemmig torsdag 16. februar d.å. følgende hovedlinjer for hovedoppgjøret i 2006.

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?