2006

Ingen streik på Brandon AS

Etter lange forhandlinger på overtid tirsdag undertegnet Brandon A/S tariffavtale med Handel og Kontor i Norge.

Forhandlingsstart Taxioverenskomsten

Forhandlingene om Taxioverenskomsten med Transportbedriftenes Landsforening (NHO) starter i dag. Det er satt av én dag til forhandlingene.

Brudd om Taxioverenskomsten

Det ble brudd i dag 21. juni i forhandlingene om Taxioverenskomsten med Transportbedriftenes Landsforening (TL). Bruddet kom etter 5 timers forhandlinger.

Godkjente forhandlings- og meklingsforslag

Oversikten over forhandlings- og meklingsforslag som har vært stemt over finner du på vår side for forhandlings- og meklingsdatoer frem i tid.

God sommer!

HKs hjemmesider har nå tatt ferie, og sidene vil nå ikke bli oppdatert før begynnelsen av august. Redaksjonen i HK-Nytt tar også en måneds pause og kommer tilbake med daglige nyheter fra 1. august.

Avtalte meklingsdatoer i august

Det er avtalt mekling mellom HK og NHO om Butikkoverenskomsten. Det er også avtalt mekling mellom HK og BBF om Bensinoverenskomsten. Begge i august.

Privatisering inn bakveien?

LO avholder konferanse om den pågående økonomistyringsreformen i offentlig sektor tirsdag 29. august 2006.

Butikkoverenskomsten til mekling

Det er meklingsstart for butikkoverenskomsten i dag onsdag 16. august. Dersom det ikke oppnås enighet innen torsdag klokken 24.00 betyr det streik fra arbeidstidens start fredag morgen. HK frykter en utvikling med tariffhopping.