2006

Ingen streik på Brandon AS

Etter lange forhandlinger på overtid tirsdag undertegnet Brandon A/S tariffavtale med Handel og Kontor i Norge.

Forhandlingsstart Taxioverenskomsten

Forhandlingene om Taxioverenskomsten med Transportbedriftenes Landsforening (NHO) starter i dag. Det er satt av én dag til forhandlingene.

Brudd om Taxioverenskomsten

Det ble brudd i dag 21. juni i forhandlingene om Taxioverenskomsten med Transportbedriftenes Landsforening (TL). Bruddet kom etter 5 timers forhandlinger.

Godkjente forhandlings- og meklingsforslag

Oversikten over forhandlings- og meklingsforslag som har vært stemt over finner du på vår side for forhandlings- og meklingsdatoer frem i tid.

God sommer!

HKs hjemmesider har nå tatt ferie, og sidene vil nå ikke bli oppdatert før begynnelsen av august. Redaksjonen i HK-Nytt tar også en måneds pause og kommer tilbake med daglige nyheter fra 1. august.

Avtalte meklingsdatoer i august

Det er avtalt mekling mellom HK og NHO om Butikkoverenskomsten. Det er også avtalt mekling mellom HK og BBF om Bensinoverenskomsten. Begge i august.

Privatisering inn bakveien?

LO avholder konferanse om den pågående økonomistyringsreformen i offentlig sektor tirsdag 29. august 2006.

Butikkoverenskomsten til mekling

Det er meklingsstart for butikkoverenskomsten i dag onsdag 16. august. Dersom det ikke oppnås enighet innen torsdag klokken 24.00 betyr det streik fra arbeidstidens start fredag morgen. HK frykter en utvikling med tariffhopping.

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?