2006

Siste informasjon materiell Bensinoverenskomsten

Meklingen for Bensinoverenskomsten  NHO begynner i dag (tirsdag 29/8). Dere blir orientert via disse nettsidene og streiketelefonen 81548055 neste gang ved natt til torsdag. Vi har lagt ut relevant informasjon / løpesedler på denne nettsiden.

Mekling på overtid

Det blir mekling på overtid for Bensinstasjonoverenskomsten. Partene hadde ved midnatt meklet i 14 timer, og meklingen fortsetter nå på overtid.

Vi vil komme tilbake med mer informasjon så snart det foreligger en avklaring i meklingen.

Enighet med BBF

Det ble i natt enighet mellom Handel og Kontor i Norge og Bensinforhandlernes Bransjeforening om Bensinstasjonoverenskomsten. -Jeg håper at vi med dette oppgjøret har lagt grunnlaget for at vi i løpet av de kommende to år kan komme opp på et tilfredsstillende nivå, sier forhandlingsleder Geir Høibråten.

Uakseptabelt avtalebrudd

Forbundsstyret i Handel og Kontor i Norge reagerer kraftig på regjeringens brudd på IA-avtalen. Med sin handlemåte setter regjeringen hele IA-arbeidet i fare.

Statsministerens svarbrev

Regjeringen sendte i dag svar på brevet fra organisasjonene i arbeidslivet. Du kan lese svaret fra statsminister Jens Stoltenberg her.

Meklingsstart Taxioverenskomsten

Det er meklingsstart for Taxioverenskomsten torsdag 14. september. Partene har frist på seg til midnatt å komme fram til enighet.

Enighet om Taxioverenskomsten.

Det blir ingen streik om Taxioverenskomsten. Meklingsmannen har etter 13 timers mekling kommet fram til en anbefalt skisse mellom partene.

Varsler streik ved Jernia Steinkjer

Handel og Kontor i Norge (HK) varsler streik ved Jernia, Sjøfartsgata 3, Steinkjer fra torsdag 21. september etter at eieren nekter å videreføre tariffavtalen. Avtalen ble opprettet i 2001. Etter det har eieren meldt seg ut av arbeidsgiverforeningen.

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?