2006

AAF-oppgjøret godkjent

Gjennom uravstemning har medlemmene godkjent AAF-oppgjøret med stort ja-flertall.

Varsler streik på Elkjøp

 

Handel og Kontor i Norge (HK) varsler streik på Elkjøp Stormarked Haugesund, Raglamyrveien 8, 5356 Haugesund. Dette etter at arbeidsgiveren nekter å inngå tariffavtale med HK. Streiken iverksettes fra arbeidstidens start fredag morgen 3. november.

Forskjøvet frist

Etter flere møter i dag torsdag 2. november er det enighet om at arbeidsgiver gis to dagers utsatt frist. Det betyr at en eventuell streik først iverksettes fra arbeidstidens start mandag morgen.

Elkjøp skriver under

Elkjøp Stormarked i Haugesund har skrevet under tariffavtalen med Handel og Kontor i Norge (HK) i dag lørdag 4. november.

LOs konsernkonferanse 2007

LO inviterer konserntillitsvalgte, tillitsvalgte i konsern, styremedlemmer og saksansvarlige i forbundene til konsernkonferanse på Sørmarka 13. og 14. februar 2007.

Stilling ledig

Til vårt regionkontor i Oslo søker vi organisasjonsmedarbeider.

Åpningstider jule- og nyttårshelga 2006

Julaften, 24. desember, er i år på en søndag, noe som innebærer at vi den helga får tre etterfølgende "røde dager" 1. juledag, mandag 25. desember, og 2. juledag, tirsdag 26. desember. Vi går her gjennom lov- og avtaleverk rundt åpningstider i butikk.

OTP-fokus

Bedrifter er pålagt å innføre OTP innen 31. desember 2006.

Strategi for norsk luftfart

HK deltok på møte i regi av Samferdselsdepartementet om å utvikle en strategi for norsk luftfart i går 7. november.

LO-skolen 2007

Søknadsfristen til den neste LO-skolen nærmer seg. Kurset egner seg for tillitsvalgte som vil gå i dybden på aktuelle problemstillinger i sin kompliserte hverdag.