2006

Enighet med HSH

Det er oppnådd enighet med HSH i forhandlingene om Landsoverenskomsten og tilhørende bransjeavtaler i dag lørdag 1. april. Forhandlingene kom i mål klokka 16.00. -Ut fra de forutsetninger vi hadde regner jeg dette som et meget bra resultat, sier forbundsleder Sture Arntzen i en kommentar.

Last ned uravstemningsinformasjon

 

Du som er ansatt innen HSH-området mottar i løpet av uken en konvolutt med stemmeseddel. Dersom du logger på kan du stemme direkte på nett. Du kan forberede deg i ro og mak ved å laste ned aktuell informasjon her.

LO -skolen 2006

Tilbud fra AOF Norge om videre skolering av tillitsvalgte. 

 

Enighet med SAMFO

Det er enighet i forhandlingene med SAMFO om Landsoverenskomsten. Enigheten kom ved midnatt natt til fredag. Vi er svært tilfreds med at vi har kommet fram til enighet gjennom forhandlinger, sier forbundsleder Sture Arntzen.

Lederoverenskomsten til uravstemning

Natt til fredag 8. april ble det enighet i forhandlingene om Lederoverenskomsten med SAMFO. En økning av basislønna til kroner 296.400,- og innføring av en garantiordning er de viktigste punktene som nå går til uravstemning.

Forlenget stemmefrist HSH

HK har besluttet å forlenge muligheten for å stemme på nett innenfor HSH-området. Fristen er forlenget til midnatt natt til fredag.

Forhandlingsstart Nor-Cargo

Tarifforhandlingene for de ansatte i Nor-Cargo starter fredag 21. april 2006 klokken 12.30 i Nor-Cargos lokaler.

HSH oppgjøret vedtatt

Handel og Kontor i Norge er ferdig med uravstemningen og har vedtatt forhandlingsresultatet med HSH.

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?