2006

Forhandlingsstart Luftfartsoverenskomsten

Det er forhandlingsstart mellom HK og NHO Luftfart om Luftfartsoverenskomsten i dag mandag 22. mai. Det er satt av to dager til forhandlingene.

Brudd med NHO Luftfart

Det ble brudd med NHO Luftfart i forhandlingene om Luftfartsoverenskomsten i kveld tirsdag 23. mai. Bruddet kom rundt klokken 19.00. Uenighet om økonomi, bestemmelser om inn- og utleie av arbeidskraft og egne bestemmelser om fagbrev er hovedgrunnen til bruddet.

Mekling med MBL

Handel og Kontor i Norge har fått avtale om meklingsdatoer for Medieoverenskomsten.

Aktuelt stoff og nyheter fra LOfavør.

I løpet av mai vil LOfavør kunne tilby en helt ny netthandelsside, nå med 2 leverandører. Bokhandelen som er der fra før og i tillegg produkter innen sikkerhet fra Hydro. Etter hvert vil det også komme flere leverandører, det kan derfor være lurt å følge med utover sommeren.

HK anmelder Maxbo

Handel og Kontor i Norge (HK) har besluttet å anmelde MAXBO for brudd på Lov om helligdager og helligdagsfred. Bakgrunnen er at MAXBO har valgt å holde en av sine utsalgssteder som normalt er på 6000 kvm åpent på søndager i mai og til og med 11. juni.

Mekling 7. juni

Det blir mekling mellom NHO Luftfart og HK om Luftfartsoverenskomsten den 7. juni.

Varsler streik i luftfarten

Handel og Kontor i Norge (HK) har i dag varslet plassfratreden for til sammen 160 medlemmer innen fem bedrifter foran meklingen for Luftfartsoverenskomsten med NHO Luftfart 7. juni.

HK i sympatistrek fra 12. juni

Meklingen mellom Finansforbundet (YS) og Finansnæringens Arbeidsgiverforening (FA) brøt sammen klokken 03.00 natt til i dag 1. juni. 6.020 av Finansforbundets medlemmer innen forsikring er dermed i streik.

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?