2006

Forhandlingsstart LA

Det er forhandlingsstart for Meierioverenskomsten med Landbrukets Arbeidsgiverforening i dag mandag 12. juni.

Enighet om Meierioverenskomsten

Det ble i natt enighet i med Landbrukets Arbeidsgiverforening i forhandlingene om Meierioverenskomsten. Kroner 4,50 i generelt tillegg og nye bestemmelser om lokale forhandlinger er det viktigste man er enige om.

Enighet med Usbl

Det ble enighet i lønnsoppgjøret med Usbl i dag etter 8 timers forhandlinger. Økonomi, modernisering og forenkling av lønnssystemet er de viktigste endringene.

Forhandlingsstart Bensinoverenskomsten

Det er forhandlingsstart med Bensinforhandlernes Bransjeforening (BBF) om Bensinoverenskomsten i dag torsdag 15. juni. Det er satt av to dager til forhandlingene.

Enighet om Landsoverenskomsten

Det ble i dag enighet med Landbrukets Arbeidsgiverforening i forhandlingene om Landsoverenskomsten. Kroner 4,50 i generelt tillegg og bestemmelser om fagbrevtillegg er det viktigste man er enige om.

Brudd med BBF

Etter vel 12 timers forhandlinger ble det i kveld klokken 21.30 brudd med Bensinforhandlernes Bransjeforening i forhandlingene om Bensinoverenskomsten. HK fikk ikke noe tilbud fra motparten som kunne aksepteres.

Streik ved Brandon AS

 

Det er streik ved Brandon AS, Vestgårdv 19, 1789 Berg i Østfold, fra i morgen tirsdag 20. juni. Handel og Kontor i Norge (HK) har krevd tariffavtale med bedriften. Bedriften nekter å inngå dette. Det er to av to ansatte ved lageret som begge er organiserte og som nå ser seg nødt til å gå ut i konflikt.

Ingen streik ennå

 

Det blir ingen streik på Brandon som først varslet. Partene har hatt kontakt med hverandre i løpet av mandag kveld og Brandon har fått ny frist.

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?