2007

Enighet med AAF

Det er enighet med AAF i mellomoppgjøret om Landsoverenskomsten AAF/HK.

Riktig lønn blir aldri umoderne

HK region Midt Norge har startet en kampanje for at du skal bli medlem i HK. Du kan laste ned informasjon ved å klikke lenker i høyre meny. Eller gå rett til vår innmeldingsside. Gjør som de andre du også, og bli medlem i HK.

”Tillitsvalgte i omstillingsprosesser”

I samarbeid med AOF Romerike tilbyr HK dette MoTo-kurset. Kurset gir deg en grunnleggende innføring i forhandlinger i forbindelse med omstillinger i egen bedrift samt innføring og formulering av protokoller, analyse og evaluering av forhandlinger og vurdering av de tillitsvalgtes dilemmaer i sammenslåingsprosesser. Det er kort søknadsfrist.

LOs konsernkonferanse

 

LO inviterer konserntillitsvalgte, tillitsvalgte i konsern og styremedlemmer til lunsj-til-lunsj konferanse på Sørmarka 29. 30. januar 2008.

Rolf Utgård deler sine erfaringer med deg

Kurset er spesielt tilpasset deg som har tillitsverv og jobber i engrosbransjen. Få mer erfaring med forhandlinger, og tips om hvordan håndtere konflikter. Kurset gir deg en unik mulighet til å bygge nettverk med andre tillitsvalgte i engrosvirksomheter.

God jul og godt nytt år!

Vi ønsker alle våre medlemmer og tillitsvalgte en riktig god jul og et godt nytt år. Våre nettsider vil ikke bli oppdatert før på nyåret.

Oppretthold Ørlandet Hovedflystasjon

Sør Trøndelag Handel og Kontor (HK) representerer 5000 ansatte i tjenesteytende næring i Sør-Trøndelag og på Stjørdal.

Vi søker regionsekretær - vikariat

En av regionsekretærene ved regionskontoret i Stavanger skal ut i fødselspermisjon. Vi søker derfor etter vikar i hennes stilling for perioden 1.1.2008 - 1.9.2008.

Videregående kurs AOF

Det er satt opp to videregående kurs med søknadsfrist i november. Et ekstrakurs i "Arbeidsrettens rettskilder", samt Arbeidsmiljøskolen trinn 1.

 
 

Presentasjon Av De Factos utredning om franchise i varehandelen

Gjennom lang har det vært slik at media har vært opptatt av hva det er som skjer i virksomheter som har sin eksistens basert på franchisekontrakter. Et utall reportasjer har vært opptatt av de lønns- og arbeidsvilkår, som franchisetaker faktisk har, og om det er slik at det å bli franchisetaker veien, er veien man bør velge om man skal bli rik og vellykket.

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?