2007

Franchiserapport klar

De Facto har på oppdrag fra Handel og Kontor laget en utredning for å avdekke de faktiske forhold med franchise i varehandel. Denne rapporten er nå klar.

Åpningstider jule- og nyttårshelgen 2007

 
 

Lillejulaften er i år på en søndag. Mange butikkeiere/-ledere vil trolig holde åpent denne dagen.  Dette vil  særlig gjelde dagligvareforretninger, noe forbundet allerede har mottatt meldinger om. Åpningstider på lørdager er noe forskjellige, men dagligvareforretninger og kjøpesentre har vanligvis åpningstid fram til kl. 20.00 på lørdager.

Vinneren trukket

 
1. nestleder Stein Kristiansen
trekker vinneren av høstens
vervekampanje

Vinneren av et reisegavekort til en verdi av kr. 6 000,- er nå trukket.

Enighet om ny hovedavtale

Det er oppnådd enighet om ny hovedavtale i Spekter. Lars Haukaas fra Spekter og Morten Øye fra LO Stat kunne torsdag ettermiddag signere protokollen. Blant viktige endringer er presiseringer om forhandlingene i helseforetakene, og nye punkter om  fokus på ytre miljø og om innsynsrett i ansattes E-post.

Gi en symbolsk julegave

Julen er en tid til ettertanke og omsorg for andre. Ved å kjøpe Norsk Folkehjelps symbolske gaver gir man samtidig et viktig bidrag til langsiktig utvikling og et bedre liv for folk i andre deler av verden.

Genèveskolen 2008

Det er nå på tide for interesserte å søke til Genèveskolen 2008.

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?