Hordaland med Wintercamp

16. 18. mars samles LO-ungdommen på Vatnahalsen høyfjellshotell for årets Wintercamp. Dette blir en helg med faglige verksteder, sosiale aktiviteter og ikke minst LO-OL. Husk varme klær.

 
05. februar 2007

Programmet er under utarbeidelse men LOfavør, Palestina, Ung i LO, Colombia og "Student og arbeidsliv for alle" er temaer som vil bli diskutert på de ulike verkstedene.

Det er LOs ungdomsutvalg i Hordaland som er arrangør men arrangementet er åpent for LO-organisert ungdom over hele landet. Det betyr at du som er ungdom og medlem i HK kan melde deg på.

For at denne happeningen skal finne sted, blir det en egenandel på 400 kroner som vil dekke busstransport, overnatting og mat hele helgen. Som tidligere blir det transport fra busstasjonen, (Bergen storsenter) kl 1500 og fra Flesland kl 1545, som bringer deg til Vatnahalsen høyfjellshotell. Det blir et lite stopp på en nærbutikk.

I høyre meny finner du påmeldingsskjema med mer informasjon om verksteder og diverse. Dy fyller ut skjemaet og betal inn egenandelen til kontonummer: 9013 05 00055 innen 16. februar. Merk at utgifter til reise/opphold/tapt arbeidsfortjeneste må dekkes av den enkelte, eventuelt etter avtale med avdeling / region.

Innbetaling gjelder som bindende påmelding. Husk å merke innbetalingen med navn, fødselsdato og prosjektnummer 91202

Har du flere spørsmål, kontakter du HKs ungdomssekretær Torbjørn Brox Rognmo på e-post torbjorn.brox.rognmo@handelogkontor.no , telefon 23061212.