2008

Medlemsfordeler

Som medlem i Handel og Kontor har du en rekke medlemsfordeler som er fremforhandlet av fagbevegelsen. I 2008 inneholder LOfavør-fordelskonseptet flere gunstige medlemsfordeler enn noen gang tidligere.

Yorkshireskolen

Behovet for å kunne engelsk i faglig sammenheng bare vokser i forbindelse med den stadig økende internasjonaliseringen av arbeidslivet og globaliseringen av kapital. Grensen mellom privat og offentlig virksomhet utviskes kontinuerlig, slik at tillitsvalgte i nesten alle bransjer opplever samme behovet. I de siste årene har etterspørselen etter Yorkshireskolen vært så stor at vi setter opp to kurs igjen i år.

Luftfartskonferanse for norske fagforbund tilsluttet NTF

Fem av fagforbundene som organiserer innen luftfarten, og samarbeider internasjonalt, har etter initiativ fra Handel og Kontor gått sammen om en felles konferanse. Her vil Samferdselsdepartementet presentere en snart ferdig strategi for norsk luftfart. HK har bidratt til denne strategien med innspill gjennom LO.

LOs Reiselivskonferanse

Næringsminister Dag Terje Andersen innleder om Nasjonal reiselivsplan når LO samler aktører i reiselivsbransjen til konferanse 21. februar.

Stipend fra Handel og Kontors Utdanningsfond

 

Nå nærmer fristen seg for å søke Handel og Kontors Utdanningsfond om stipend. Det overføres årlig 3 % av årlig innkommet kontingent til fondet. Utdanningsfondet yter etter søknad støtte til relevant yrkesopplæring innen forbundets organisasjonsområder.

LOs Kulturpris 2007

I forbindelse med utdeling av LOs Kulturpris for 2007 ønskes forslag på kandidater. Det kan være enkeltpersoner eller forbund og lignende.

Vinterferieleir

 

Syns du vinterferien er kjedelig? Er alle andre på hytta og du er hjemme? Har du lyst å leke i snøen, brenne bål og delta på morsomme aktiviteter? Framfylkingen i Hordaland inviterer nye og gamle medlemmer i Framfylkingen til vinterferieleir 18.-20. februar 2008 på Grimseid utenfor Bergen.

Salget av SAS-Cargo Spirit

Handel og Kontor i Norge beklager SAS-styrets vedtak om å selge datterselskapet SAS-Cargo Spirit.

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?