2008

LO og HK støtter Skeive Dager

Årets Skeive Dager går av stabelen i Oslo i tidsrommet 20. - 29. juni. LO markerer sin avstand mot diskriminering av lesbiske og homofile i arbeidslivet, og støtter også i år dette arrangementet.

Verv 5!

Handel og Kontors sommerkampanje Verv 5 har startskudd 1. juni. Kampanjen går ut på at hvis man verver 5 medlemmer innen et gitt tidspunkt kan man få enten en iPod eller en Tivoliradio som vervepremie.

Skiftplan/arbeidstidsplanleggingskurs

Kurset er beregnet på tillitsvalgte/medlemmer som jobber med skiftplan i utarbeidelse og forhandlinger om disse. Kurset gir innføring i lov og avtaleverket, praktisk skiftplan arbeid og skal gi kursdeltakeren mulighet for å bidra ved utarbeidelse av skiftplan og kontroll av skiftplaner opp mot lov og avtaleverk.

Kurset er for tillitsvalgte fra hele landet.

Varsler sympatistreik ved meieriene

Handel og Kontor i Norge meddeler i dag Riksmeklingsmannen at forbundet overfor arbeidsgiverorganisasjonen LA har varslet sympatistreik i forbindelse med den pågående konflikten ved meieriene.

Skjult arbeidsledighet for kvinner?

Handel og Kontor i Norge (HK) inviterer til konferanse om arbeidstid og misbruk av deltid, ekstrahjelper og midlertidig ansatte innen spesielt detaljhandelen. Konferansen finner sted mandag 18. august. Arbeids- og inkluderingsministeren er invitert og vil komme.

Rekordmange brudd avdekket av LOs Sommerpatrulje

LOs Sommerpatrulje har besøkt 4588 bedrifter og funnet diverse brudd på 997 av disse. Dette er en kraftig økning i antall brudd sammenlignet med tidligere år. Grådighet blant arbeidsgivere må ta skylda, mener LO.

God sommer!

På grunn av ferieavvikling vil ikke våre nettsider bli oppdatert før i slutten av juli. Handel og Kontor ønsker alle sine medlemmer en riktig god sommer!

LO-skolen Samfunn

LO-skolen Samfunn er modulen som setter søkelyset på forholdet mellom historie, politikk og samfunnsøkonomi. Kurset går over to uker på Sørmarka i tiden 06.10.-17.10. Legg merke til søknadsfristen, som er like over sommerferien.

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?