Vinterferieleir

 

Syns du vinterferien er kjedelig? Er alle andre på hytta og du er hjemme? Har du lyst å leke i snøen, brenne bål og delta på morsomme aktiviteter? Framfylkingen i Hordaland inviterer nye og gamle medlemmer i Framfylkingen til vinterferieleir 18.-20. februar 2008 på Grimseid utenfor Bergen.

05. februar 2008

Snart er det vinterferie og derfor ønsker Framfylkingen Hordaland å invitere store og små til årets vinterleir i Bergen. Vinterleieren vil foregå på Grimseid og vil gå av stabelen 18. februar til 20. februar 2008. Leiren samler barn og ungdom og voksne fra hele Norge.  På leiren er det mange morsomme aktiviteter og spennende verksteder, og du får treffe gamle og nye venner.

På vinterferieleiren blir det mange morsomme og spennende aktiviteter. Vi skal være mye ute og brenne bål og bruke naturen, men det blir også inne aktiviteter som teater, diskotek og hobbyaktiviteter.Leiren blir arrangert på Bergen Ungdomslag sin hytte Eidsholmen. Hytten er utstyrt med senger, kjøkken, store fellesrom og flotte uteområder i nærheten til sjøen.

Det er fremdeles ledige plasser og påmelding skjer til christine@framfylkingen.no
Last ned mer informasjon om leiren ved å klikke på vedlegget i høyre meny.