2010

God jul og godt nytt år!

Handel og Kontor ønsker alle sine medlemmer og deres familier en riktig god og fredfull jul, og alt godt i det nye året.

Julehandel og åpningstider

- For oss er det viktig at også de ansatte i varehandelen skal ha mulighet til å planlegge sin fritid og forberede seg til julen. Det skriver LO-sekretær Kristian Tangen i et nytt blogginnlegg.

60 millioner til studier

I 2010 har LOs utdanningsfond og andre finansieringsordninger i LO Stat og forbundene delt ut stipender på til sammen over 60 millioner til LOs medlemmer.

Forsinkede HK-almanakker

Almanakken som HKs medlemmer pleier å få tilsendt sammen med HK-Nytt desember hvert år er dessverre blitt forsinket denne gangen.

Arbeid og psykisk helse

Helsedirektoratet og NAV gjennomfører nå en informasjonssatsing om ”Arbeid og psykisk helse”. Målet med satsingen er å øke kunnskapen hos arbeidsgivere, arbeidstakere og tillitsvalgte om arbeidets betydning for den psykiske helsen, samt skape større åpenhet om psykisk helse i arbeidslivet.

Jan Arve Sundli er gått bort

Det var med stor sorg HK kvelden den 6. desember mottok beskjed om at vår regionkontorleder ved region Vest, Jan Arve Sundli, var gått bort etter et kort sykeleie. Jan Arve ble bare 51 år gammel.

Støtteuttalelse fra forbundsstyret

Handel og Kontors forbundsstyre har i dag vedtatt en støtteuttalelse for de ansatte ved Bekken & Strøm AS på Gjøvik.

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?