2010

God påske!

Handel og Kontor ønsker alle sine medlemmer og deres familier en riktig fin påske.

LO slukker lyset

Lørdag 27. mars klokken 20.30 slukker LO lyset i én time for klimaet, og deltar dermed i den verdensomspennende symbolske markeringen Earth Hour.

Nye bransjeråd - navnekonkurranse

Representantskapet vedtok i sitt møte i januar 2010 en ny bransjeorganisering i Handel og Kontor. Navnene på de enkelte bransjerådene er bare en arbeidstittel, og vi trenger nå din hjelp til å finne gode navn på for disse rådene.

Du har fått en ny medlemsfordel

LOfavør Billån fra SpareBank 1 Finans har blitt enda bedre. Nå tilbys finansiering av bil, båt, caravan og MC med betingelser som er blant markedets beste.

Streikefare i Regus

Handel og Kontor har krevd tariffavtale i selskapet Regus Business Centre Norge AS. Partene var tirsdag 16. mars i møte hos Riksmeklingsmannen men tariffavtalen er foreløpig ikke undertegnet. HK gir nå ledelsen i Regus en utsettelse på fire uker.

Frokostmøte - Ny AFP-ordning i privat sektor

I 2011 innføres nye regler for deg som har rett til avtalefestet pensjon (AFP) i privat sektor. I dette møtet gir Fellesordningen for AFP en innføring i hva det nye regelverket betyr.

Verv 3 - få en iPod!

HK starter nå i forkant av årets tariffoppgjør kampanjen "Verv 3 - få en iPod"

Kvinnedagen 2010

Mandag er det 100 år siden ideen om en internasjonal kampdag for kvinners rettigheter ble lansert og vedtatt på et internasjonalt kvinnemøte i København.  Den gangen var det stemmerett for kvinner som var den store kampsaken.  Mange rettigheter er vunnet gjennom de siste 100 årene, rettigheter som vi i dag tar som en selvfølge.

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?