2010

LO gir 300.000 kroner til jordskjelvofrene på Haiti

De menneskelige og materielle ødeleggelsene etter jordskjelvet på Haiti er enorme og LO har i dag bevilget 200 000 kroner til Norsk Folkehjelps og 100 000 kroner til ITUCs arbeid i landet.

Støtt de rammede på Haiti!

Jordskjelvet på Haiti har lagt et helt samfunn i grus. Behovene for nødhjelp og gjenoppbygging er enorme. Folk mangler mat, vann, medisiner, telt og tepper. Elektrisitet, mobilnettverket og all annen kommunikasjon er nede. FN karakteriserer katastrofen som en av de største de noensinne har stått overfor.

LO og SAMFO enige om ny hovedavtale

LO og SAMFO ble i dag ferdige med forhandlingene om en ny hovedavtale. LO-sekretær Trine Lise Sundnes, som ledet forhandlingene på vegne av LO, er fornøyd.

HKs representantskapsmøte

HKs representantskapsmøte går av stabelen 14. og 15. januar 2010 på Sanner Hotell, Gran. På dagsorden står blant annet HKs organisasjonsstruktur og Tariffrevisjonen 2010.

Kaldt på jobben?

Det kan være svært ubehagelig når det er for varmt eller for kaldt på arbeidsplassen. Lov eller forskrifter inneholder ingen faste temperaturgrenser, men Arbeidstilsynet anbefaler at temperaturen holdes under 22°C ved fysisk lett innearbeid i perioder med oppvarmingsbehov. Temperatur under 19°C eller over 26°C skal unngås.

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?