Vinner av høstens hovedvervepremie

Vinneren av høstens hovedvervepremie, et reisegavekort på kr 6.000,-, er nå trukket. Vinneren ble Stina Heggem Kortgård.

25. november 2010

Stina har jobbet på Coop Mega Molde i 4,5 år. Hun var tillitsvalgt fram til klubbens årsmøte i høst, da hun trakk seg fordi hun skulle begynne på skole. Nå er hun imidlertid tilbake som tillitsvalgt en stund, fordi den ene av de tre tillitsvalgte på butikken blir konstituert hovedtillitsvalgt i Coop Orkla Møre SA fra nyttår, og de to andre er såpass nye i vervet at de syntes det var greit å ha med seg en ”ringrev” inntil de selv ble tryggere på rollen.

Stina har vervet 16 medlemmer i egen bedrift, og mange av dem har vært yngre arbeidstakere. I utgangspunktet visste ikke mange av dem hva HK var engang, men når hun fikk forklart dem fordelene var de ikke spesielt vanskelige å verve.

HKs organisasjonsmedarbeider i Molde, Bodil Stokke Storbukt, delte ut premien. Stina ble veldig overrasket da Bodil ringte for å fortelle den gledelige nyheten om at hun var vinneren av vervekonkurransen. Hun hadde fokusert mest på å kunne samle opp vervingene sine for å benytte dem på de fine vervepremiene HK har, så at hun i tillegg skulle vinne et reisegavekort kom som en stor bonus.

Vi gratulerer Stina med premien og ønsker henne god reise!