2012

Trygghet for deg og din familie

Gjennom medlemskapet i forbundet er vi alle sikret juridisk hjelp i arbeidslivet. Vi har tilgang til de flinkeste advokatene. Men, når det kommer til privatlivet har vi gjennom generasjoner vært vant til å løse konflikter og juridiske behov på egenhånd.

Følg LOs representantskap på nett

Tirsdag 21. februar møtes LOs representantskap for å vedta hovedretningslinjer for årets tariffoppgjør. Du kan følge representantskapsmøtet direkte på LOs nettsider

LO vil sikre kjøpekraften

Sikring av kjøpekraften for alle og tiltak som fremmer likelønn og motvirker lavlønn, er LOs hovedkrav i årets tariffoppgjør.

Frokostmøte om "deltidsfella"

Forlaget Manifest og Manifest Analyse inviterer til frokostmøte 28.februar kl.08.00 med lansering av pamfletten «Deltidsfella», i Oslo Kongressenter, Folkets Hus, Sal D

Oversikt tariffoppgjøret 2012

Her finner du en oversikt over status på de ulike overenskomstene HK er part i under årets tariffoppgjør.

Kvinnedagen 2012

Landsorganisasjonen i Norge (LO), avholder arrangement i forbindelse med FNs internasjonale kvinnedag 8. mars 2012. LOs nestleder Gerd Kristiansen åpner arrangementet.

Velkommen til kongressdebatt

Forut for kongressen er det en omfattende debatt i LOs egne organisasjonsledd. Debatten er en viktig del av den demokratiske prosessen som munner ut i forslag som LO-kongressen skal behandle og fatte vedtak om.

Innklaging av TV2 til PFU

Handel og Kontor innklager TV2.no til Pressens Faglige Utvalg (PFU)for brudd på flere punkter på pressens Vær Varsom-plakat.

Streiker for tariffavtale

Fem ansatte ved Bobbos storkiosk i Tromsø la denne uka ned arbeidet for å få tariffavtale.

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?