2012

LOs Sommerpatrulje starter mandag 25. juni 2012

-LOs sommerpatrulje besøker arbeidsplasser i hele landet i uke 26, 27 og 28. Hensikten med patruljen er å sjekke at ungdom i sommerjobb får de rettighetene de har krav på, sier LO-sekretær Kristian Tangen

Til bluesfestivalen i Notodden

LO-leder Roar Flåthen åpner årets bluesfestival første helga i august. Sammen med mange LO-forbund, deriblant HK, sponser LO avslutningskonserten med Mikael Wiehe.

God sommer!

Handel og Kontor ønsker alle sine medlemmer og deres familier en flott sommer.

Andre besøkende til landsmøtet

Rica Hell er i forbindelse med HKs landsmøte fullbooket. Andre som ønsker å overvære hele eller deler av landsmøtet og som har behov for overnatting (journalister, forbund som vil se det elektroniske møtesystemet, etc) kan kontakte Radisson Blu på Værnes som ligger innen gangavstand fra Rica Hell.

HK på Twitter

Nå kan du følge HK også på Twitter

Mekling på overtid

Meklingen mellom NHO og HK om Butikkoverenskomsten fortsetter på overtid.

Meklingsforslaget går ut til avstemning

Etter to dagers mekling blir riksmeklerens forslag sendt til uravstemning. – Forhandlingsutvalget mener dette ikke et resultat vi kan si oss helt tilfredse med, men vi har kommet et stykke på vei med å harmonisere lønnssatsene mellom Virke og NHO, og kan derfor anbefale forslaget, sier forhandlingsleder Bjørn Mietinen.

Forhandlingene for Novair sluttført

Den 16. og 17. august ble det ført forhandlinger mellom Handel og Kontor og Novair AS om revisjon av overenskomst for HK-medlemmeri Novair AS.