2013

Enighet med SAMFO

Det blir ikke streik i Coop-butikkene etter at LO/HK kom til enighet med Samvirkeforetakene i meklingen i kveld. Enigheten betyr at de ansatte i Coop-butikkene er sikret samme lønnsutvikling og lønnsnivå som ansatte i varehandelen for øvrig.

Forskjellen mellom rødgrønt og borgerlig

28. mai presenterte LO en faktarapport om hva partiene har sagt og stemt i sentrale arbeidslivssaker på Stortinget de siste åtte årene. I tillegg ble det presentert en gjennomgang av alle representantforslagene for samme periode.

Enighet i mellomoppgjøret i AUF

Arbeiderbevegelsens Arbeidsgiverforening (AAF) og Handel og Kontor ble torsdag 29. mai enige om lønnsregulering for ansatte i AUF.

LO på Skeive dager

Årets Skeive dager er godt i gang og LO deltar med stand og i paraden. - For LO er det viktig å være synlige på arrangementer slik som Skeive dager. Vi jobber for et samfunn og et arbeidsliv uten diskriminering der det er plass til alle, sier førstesekretær i LO, Peggy Hessen Følsvik.

HK ber om møte med Luftfartstilsynet

Handel og Kontor i Norge (HK) er tilfreds med at Luftfartstilsynet er tydelige på at Ryanairs kontrakter bryter med norsk lov. HK har likevel en rekke ubesvarte spørsmål og ber om et møte med Luftfartstilsynet.