2013

Reklamesang på P4

Handel og Kontor har denne sommeren hatt en reklamesang ute på P4.

Frokostseminar om heltid/deltid

HK og Virke gjennomfører et samarbeidsprosjekt for å identifisere kloke grep som kan redusere ufrivillig deltid i varehandel. Resultatene i prosjektet er gode, og nå ønsker vi å dele våre erfaringer med deg.

Partienes svar til LO

Med bakgrunn i LOs medlemsdebatt og kongressens vedtak har LO stilt 45 spørsmål til de politiske partiene. Partiene har nå svart.

Valgkampfilm

I forbindelse med Stortingsvalget 9. september har HK laget en reklamefilm.

LO Skolen modul samfunn

LO-skolen Samfunn setter søkelys på sammenhengen mellom historie, politikk og økonomi. Du får innsikt i samfunnsøkonomiske analysemodeller og begreper, og du blir kjent med arbeiderbevegelsens historiske rolle fra det norske bondesamfunnet via industrisamfunnet til servicesamfunnet.

Vil ha utsettelse

Fredag 16. august skal styret i Arcus-gruppen ta stilling til om konsernet skal skille ut distribusjonsselskapet Vectura. LO tilsluttede Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund (NNN) og Handel og Kontor i Norge (HK) ber om utsettelse av saken.

Vant over Ryanair i lagmannsretten

Borgarting lagmannsrett har i en kjennelse kommet frem til at tidligere Ryanansatt, Alessandra Cocca, kan anlegge sak mot selskapet for norsk domstol. – For oss er dette gledelig men ikke uventet, sier forbundsleder Trine Lise Sundnes i en kommentar til saken.

Bruk stemmeretten!

I dag er det valgdag. Det er viktig at å delta i demokratiet og på den måten bruke sin stemme til å påvirke samfunnet. (Foto: Martin G. Slørdal, HK-Nytt)