2014

Enighet mellom HK og Virke

Handel og Kontor og arbeidsgiverforeningen Virke kom i natt seks timer på overtid til enighet i forhandlingene om Landsoverenskomsten med bransjeavtaler. Viktigst er at HK og Virke er blitt enige om å foreta en tilsvarende utredning om pensjon som den Norsk Industri og Fellesforbundet er blitt enige om.

Enighet i A-delsforhandlingene i Spekter

De innledende forhandlingene i Spekter (A-delen) ble sluttført en liten time før midnatt mandag. Resultatet ble et lønnstillegg lik frontfagets.

Forhandlingsstart HK-VIRKE

Tarifforhandlingene mellom Handel og Kontor og Virke starter i dag den 7. april klokken 13.00. Det er satt av tre dager til forhandlingene, som etter planen skal avsluttes 9. april. Forhandlingene vil omfatte alle HKs overenskomster og bransjeavtaler i Virke-området.

Kurs for kompetansetillitsvalgte

Handel og Kontor ønsker å sette et større fokus på kompetanseutvikling på jobben Den kompetansetillitsvalgte skal være en veileder for de ansatte i alle typer etter – og videreutdanningsspørsmål.

Delta på Earth Hour 29. mars

– Slukk lyset en time 29. mars kl. 20.30, lyder oppfordringen fra LO-leder Gerd Kristiansen.

Yorkshireskolen

Yorkshireskolen er kurset for tillitsvalgte som har behov for å gjøre seg forstått på engelsk. Kurset går over to uker i York i England.

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?