2014

Årets TV-aksjon

Handel og Kontors forbundsstyre bevilget denne uka 1 krone per HK-medlem til årets TV-aksjon "Vann forandrer alt", som er i regi av Kirkens Nødhjelp.

Forbundsleder i Handel og Kontor for en dag

Onsdag inntar Abigail Dungca sjefsstolen i Handel og Kontor! Sammen med Trine Lise Sundnes deltar hun på Leder for en dag i regi av Ungt Entreprenørskap.

Et usosialt budsjett som setter arbeidsplasser i fare

– En heving av tollgrensa på varer bestilt fra utlandet setter flere tusen norske arbeidsplasser i fare, sier forbundsleder i HK Trine Lise Sundnes. HK mener H/Frp-regjeringens budsjett med all tydelighet viser en usosial profil.

Enighet om NHO Bensinstasjonsoverenskomsten

Den 25. september kom HK og NHO til enighet om revisjon av Bensinstasjonsoverenskomsten. Generelt tillegg, heving av minstelønnssatsene og økt fagbrevtillegg er noen av de viktigste resultatene.

Brudd i AAF-forhandlingene

Etter to dagers forhandlinger ble det i dag brudd i AAF-forhandlingene om Landsoverenskomsten. Oppgjøret går dermed til mekling.

Et trygt, fleksibelt og familievennlig arbeidsliv?

Hvor familievennlig er det å ha lange arbeidsdager, mer søndagsarbeid og en usikkerhet for videre ansettelse? Vil det bli bedre for arbeidstakerne at de mister sin medbestemmelse for at arbeidsgiverne skal gis mer makt? HK krever at regjeringen trekker forslagene.

Forhandlingsstart AAF

Det er i dag forhandlingsstart mellom AAF og HK om Landsoverenskomsten.

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?