2014

Det kommer en dag etter arbeidslivet

En tariffavtale gjennom Handel og Kontor gir deg trygghet også etter arbeidslivet. Du skal nemlig ikke bare ha tid til å nyte friheten som pensjonisttilværelsen gir deg. Du skal også ha råd til det. AFP gir deg det.

Forhandlingsstart NHO

Det er i dag mandag 26. mai forhandlingsstart mellom NHO og Handel og Kontor om revisjon av Standardoverenskomsten. Det er satt av to dager til forhandlingene

Sterk nok?

Vår kompetanse er din kompetanse. Hos oss får du den kunnskapen du trenger, enten det skal omorganiseres eller du skal forhandle lønn. Slik kan du påvirke din arbeidshverdag. Med HK på laget slipper du å leve i skyggen!

Bistandsforhandlinger Vinmonopolet

Det er oppstart i bistandsforhandlingene mellom LO/Stat og spekter i oppgjøret for Vinmonopolet torsdag 8. mai klokken 09.00.

Enighet med Coop Norge Handel

Det ble i dag 6. mai enighet med Coop Norge Handel i årets lønnsoppgjør. Oppgjøret inkluderer lokale forhandlinger og gir dermed 6,75 per time til alle.

Trygghet, men med utløpsdato?

Det du gjorde i går, er ikke nødvendigvis godt nok i morgen. Havner du i omstilling, er du med HK på laget sikret tilgang til de beste ressursene. Med HK på laget er det ingen fare for at noen setter en strek over deg!

Forhandlingsstart Coop Norge

Det er i dag mandag 5. mai forhandlingsstart for tariffoppgjøret med Coop Norge Handel. Det er satt av to dager til forhandlingene.

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?