2016

Vinmonopolet: Full seier om pensjon

Statens pensjonskasse er nå tatt inn i tariffavtalen og blir del av avtaleperioden. Det blir derfor ingen streik i Vinmonopolet.

Landsmøtedokumenter

15. - 19. oktober avholder HK sitt 34. ordinære landsmøte på Folkets Hus i Oslo. Her vil landsmøtedokumentene og annen informasjon legges ut fortløpende. 

Fare for storstreik

Store deler av landet blir berørt hvis LO Stat og Spekter ikke kommer til enighet om pensjoner innen natt til lørdag 17. september. Flytoget, barnehager, Vinmonopolet, studentsamskipnader og flere andre virksomheter kan havne streik. 

Konferanse om kvinner og pensjon

Den 20. september inviterer HK til konferanse hvor tema er kvinner og pensjon. HKs forbundsleder Trine Lise Sundnes åpner konferansen, og er også en av innlederne.

Delta i LOs medlemsdebatt og si din mening!

Stortingsvalget avgjør hvem som skal styre landet de neste fire årene. Foran valget kan du delta i det største demokratiske verkstedet i Norge: LOs medlemsdebatt.

Enighet med SAMFO

Det er enighet mellom HK og SAMFO i forhandlingene om ny overenskomst for Coop Norge SA, Coop Norge Handel AS m. fl. Det betyr at streikefaren fra lørdag morgen er avlyst.

HK lanserer app for ordna forhold

Har du noen gang lurt på om stedet du handler hos egentlig har ordnede forhold med tariffavtale? Det kan du finne ut. Nå kan alle forbrukere lett velge å handle rettferdig der det er tariffavtale.

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?