2017

HKs stipendordning for høyere utdanning våren 2022

Fristen for å levere søknad for å få støtte fra HKs stipendordning for høyere utdanning er 1. februar 2022. Merk at krav til lengde på medlemskap er endret tilbake til tre år fra 2022, etter å ha vært midlertidig endret i 2021.

Podkasten Ordna forhold

HK-podkasten Ordna forhold er podkasten der du får ny og oppdatert informasjon om medlemsfordeler, rettigheter i arbeidslivet og andre saker som er viktig for deg, rett på øret. Lytt på en HK-podkast i sommer da vel! 

God jul og godt nytt år!

Handel og Kontor ønsker alle tillitsvalgte, medlemmer og deres familier en riktig god jul og et godt nytt år.

-Dagens søndagsregulering står seg

Arbeidslivets parter står samlet om at dagens søndagsregulering står seg og bør videreføres. Vesentlige samfunnshensyn taler for en regulering som bevarer søndagen som felles fridag for flest mulig.

Flott julegave

Arbeiderpartiets representanter Anette Trettebergstuen, Kari Henriksen, Masud Gharahkani, Arild Grande og Rigmor Aasrud har fremmet et forslag i stortinget mot ytterligere liberalisering av søndagen som arbeidsdag.

Ny podkast ute

Nå ligger en ny episode av HK-podkasten "Ordna forhold" ute. Denne gangen har podkasten juletema.

Enighet mellom HK og AAF

Ansatte som lønnes etter Landsoverenskomsten (LOK) mellom HK og AAF får en lønnsøkning på 1,3 prosent pr. 1.5.2017, mens de lavest lønte får noe mer og øker lønna med 5 300,- kr.  

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?