2017

HK etterlyser satsing på sysselsetting og kompetanse

HK skulle gjerne sett at det ble satset mer på sysselsetting enn det regjeringen legger opp til i årets statsbudsjett. Vi mener også at regjeringen burde valgt andre løsninger enn å kutte i sosiale ordninger, og dessuten bevilget mer penger til yrkesfag og kompetanse.

Brudd i forhandlingene med AUF

I går gjenopptok HK og AAF forhandlingene for AUF-overenskomsten, men uten å komme til enighet. Nå går forhandlingene til mekling.

LOfavør advokatforsikring

HK tilbyr nå mer trygghet til medlemmene gjennom en ny medlemsfordel. LOfavør Advokatforsikring er en del av de kollektive forsikringsordningene du som ordinært medlem har gjennom medlemskapet ditt. HK sendte brev til alle ordinære medlemmer om ordningen i september, med mulighet til å reservere seg.

HK i Norge søker personalsjef

HK i Norge søker etter en personalsjef som liker mennesker og organisasjonsutvikling. Personalsjefen skal være administrativt og strategisk ansvarlig for forbundets personalpolitikk.

Invitasjon til HKs Superdager

Bli med på HKs Superdager den 4.-6. oktober på Sørmarka Konferansehotell. Fortsatt ledige plasser!

Handel og Kontor på Notodden Bluesfestival

HK og flere LO-forbund er også i år representert på Notodden Bluesfestival med konseptet "Somliga går med trasiga skor". Denne helgen går faglige rettigheter og bluesmusikk hånd i hånd

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?