2018

Nå blir det lettere å finne fram i tariffavtalen

Du som er medlem i HK og er omfattet av Landsoverenskomsten med Virke eller Landsoverenskomsten med Arbeiderbevegelsens Arbeidsgiverforening (AAF) kan nå finne en digital utgave av tariffavtalen din på "Min side" på hkinfo.no. 

Addisco videreutdanning våren 2019

Kombiner jobb og studier med Addisco, og ta 15 studiepoeng mens du jobber! Søknadsfrist for vårsemesteret 2019 er torsdag 8. november 2018.

HK og AAF er enige

I tarifforhandlingene mellom HK i Norge (HK) og Arbeiderbevegelsens Arbeidsgiverforening (AAF) ble det i natt enighet om et resultat.

HK-uka 2018 – Vi setter viktige saker på dagsorden

I HK-uka setter vi saker på dagsorden som er viktige for medlemmene. Vi inviterer tillitsvalgte og viktige med- og motspillere til å diskutere, tenke nytt, kikke på hverandres bilder av virkeligheten og komme fram til gode løsninger. HK-ukas politiske dag foregår 31. oktober på Quality Airport Hotel Gardermoen.

Forhandlingsstart HK-AAF

Tarifforhandlingene mellom Handel og Kontor i Norge (HK) og Arbeiderbevegelsens Arbeidsgiverforening (AAF) for ansatte i arbeiderbevegelsen startet mandag 1. oktober.

Arbeid og velferd med fjerning av 350-kronersgrensen

Statlige inntekter i milliardklassen og økt sysselsetting tilsvarende 1700 årsverk. Det er noe av det Norge kan oppnå om 350-kronersgrensen fjernes, viser en ny rapport fra Menon Economics.

Invitasjon til HKs Superdager 2018

Bli med på HKs Superdager den 29.-30. oktober på Quality Airport Hotel Gardermoen. Målgruppe for arrangementet er deg som har meldt deg inn i HK i løpet av det siste året.