2019

Meklingen er i gang

I dag møttes LO og NHO hos Riksmekleren. Målet er at mekleren skal legge fram et forslag om lønnsøkning, som både LO og NHO godtar. Forbundsleder Trine Lise Sundnes, er HKs representant i LOs forhandlingsdelegasjon.

Er din bedrift tatt ut i streik?

LO brøt forhandlingene med NHO 14. mars. Det betyr at det blir mekling i lønnsoppgjøret mellom LO og NHO. Meklingen starter lørdag 30. mars hos Riksmekler. Hvis partene ikke blir enige om Riksmeklerens forslag, blir det streik fra mandag 1. april.

HKer vil bli leder i LO i Oslo

Ingunn Gjerstad er en aktuell kandidat til å overta lederklubba i LO i Oslo. I dag er hun regionleder i HK region Øst og nestleder i en av landets største fagforeninger – Oslo og Akershus HK. Valget av ny leder i LO i Oslo skjer på årsmøtet 25.3.2019.

Brudd i mellomoppgjøret mellom LO og NHO

 LO og NHO (partene) ble ikke enige om årets lønnsoppgjør. Derfor ble forhandlingene brutt. Nå må partene møtes til mekling hos Riksmekler sist i mars.

HK og AAF er enige om ny hovedavtale

Hovedavtaleforhandlingene mellom Handel og Kontor i Norge (HK) og Arbeiderbevegelsens Arbeidsgiverforening (AAF) ble avsluttet i går kveld.

Hurra for kvinnedagen!

I dag gratulerer vi alle kvinner med kvinnedagen. 8. mars er en internasjonal kampdag for kvinners rettigheter. Den markers verden over hvert år og handler om kamp for likestilling og rettferdighet.

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?