2020

Streik i varehandelen er avverget

Etter mekling på overtid i mer enn åtte timer, ble HK og Virke til slutt enige. HK fikk gjennom kravet om avskaffelse av 12-timersregelen, som har vært et viktig krav gjennom mange tariffoppgjør.

Meklingen starter

Meklingen mellom HK og arbeidsgiverorganisasjonen Virke startet i dag torsdag 10. september kl. 10.00. Grunnen til at HK og Virke nå møtes hos Riksmekleren er fordi det ble brudd i årets tarifforhandlinger.

Disse bedriftene blir tatt ut i streik

Listene over hvilke bedrifter som er tatt ut i streik hvis HK og Virke ikke blir enige under meklingen 10.-11. september er nå klare.

Samleside for tariffoppgjøret mellom HK og Virke

HK og Virke møtes til mekling den 10.-11. september 2020. Partene ble ikke enige under lønnsforhandlingene. Her finner du informasjon og lenker til alt du trenger å vite om tariffoppgjøret 2020 mellom HK og Virke.

Mekling mellom HK og Virke

HK og Virke møtes til mekling den 10.-11. september 2020. Partene ble ikke enige under lønnsforhandlingene.

Enighet i Spekter-oppgjøret

Det sentrale lønnsoppgjøret for LO-medlemmer i Spekter-oppgjøret kom i havn etter to dager. Nå starter forhandlinger på virksomhetene.

Tariffoppgjøret 2020

Her får du en oversikt over planlagte forhandlingsdatoer, meklingsdatoer, stemmefrister og resultater for tariffoppgjøret 2020.

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?